Regatta Marii Negre Audi 2008 – final de aventura

Duminica, 20 Iulie 2008 s-a incheiat a treia editie a concursului international de veliere Regatta Marii Negre Audi.

Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a trei zile, intre 18 si 20 iulie 2008, in marina Ana Yacht Club din Eforie Nord. In acest an s-au aliniat la start 21 de veliere sub pavilion roman, italian, bulgar, cipriot si american. Noutatea acestei editii a constat in impartirea velierelor pe doua categorii, in functie de marimea ambarcatiunii. Astfel, la clasa mica, ocupantii podiumului au fost: locul III – Echipa de Yachting, pavilion roman, skipper – Ioana Mandruta, locul II – Rusalka – pavilion roman, skipper – Dragos Racoveanu si locul I – Pisellina, pavilion Italian, skipper – Noli Mirko. La clasa mare, pe locul III s-a clasat velierul Harmony, sub pavilion american, skipper – Edith Rada, pe locul II – Alegra 1, pavilion bulgaresc, iar castigatorul locului I a fost cel mai bine echipat velier din concurs, Ann, sub pavilion romanesc si avandu-l ca skipper pe George Copos.

Toti participantii au primit premii din partea sponsorilor evenimentului: rucsaci marinaresti oferiti de Audi si Set Events, continand cadouri, precum si literatura de specialitate (Yacht Expert si Yacht Magazin), reviste Luxury, Supercar, Monden, Playboy, baxuri de bere din partea Stella Artois, sticle de Metaxa, Cutty Sark si Piper-Heidseck din partea BDG, binocluri, compasuri, fishfinder-e si echipamente Night Vision din partea Navtron si Unicomp, cadouri surpriza din partea Hublot, discounturi transmisibile pentru achizitonarea unor apartamente de lux din partea Brilliant Condominium in valoare de 155.000 Euro si un discount de 5% pentru cumpararea unui autoturism Audi, orice clasa, pentru castigatorul locului I de la clasa mare. Teodora, singurul velier neechipat cu motor a primit, conform promisiunii lansate la finalul Regatta Marii Negre 2007 de catre Bogdan Craiciu, director general al Set Events, un motor din partea DTZ Echinox Consulting. Valoarea totala a premiilor oferite depaseste suma de 180.000 Euro.

In serile de vineri si samabata au avut loc petreceri special, cea din urma fiind oferita de revista Luxury. Atmosfera pentrecerilor a fost intretinuta de trupa de jongleri cu foc Shadows, trupa de dansuri capoeira K-Noi si de Alexandrina Hristov, care a sustinut un mini-concert sambata. La aceste petreceri au participat peste 1500 de invitati, printre care reprezentanti ai: Alpha Bank, Volksbank, OTP Leasing, Grawe Romania, Mitsubishi Motors, L’Oreal Romania, Orange Romania, Procter&Gamble, Petrom, Porsche Romania, Jolidon, Steilman si multi altii.

Set Events, firma organizatoare, doreste sa multumeasca tuturor partenerilor care au inteles ca industria nautica din Romania merita sprijinul lor. Astfel, Regatta Marii Negre Audi 2008 a fost un eveniment de o amploare mult mai mare decat editiile precedente, atat din punct de vedere al participantilor la concurs, cat si din punct de vedere al invitatilor care s-au bucurat de spectacolul din larg si de cel din timpul petrecerilor.

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: