Romanian Boat Show Mamaia – invitatie la croaziera

Prima editie a expozitiei de yachturi si ambarcatiuni cu participare internationala, Romanian Boat Show Mamaia, isi va deschide portile miercuri, 18 Iunie 2008, vis-à-vis de Hotel Rex din Mamaia prin conferinta de presa de la ora 10.30. Tema principala pusa in discutie va fi dezvoltarea pietei de ambarctiuni din Romania. In cadrul conferintei, vor lua cuvantul: Bogdan Craiciu (Set Events), Ionut Barbu (Power Marine), Radu Mazare (primarul Constantei) si Ionut Bordei (CB Richard Ellis|Eurisko).

Dupa conferinta de presa, veti fi invitati intr-un tur special dedicat reprezentantilor presei, urmand ca dupa ora 14.00 sa fie permis accesul publicului larg.

In cadrul expozitiei puteti admira yachturi, ambarcatiuni cu motor si cu vele, precum si numeroase accesorii pentru acestea. De asemenea, exuberanta yachturilor va fi completata de oferte din domenii conexe: masini de lux prin Maserati, imobiliare prin CB Richard Ellis|Eurisko, bauturi fine prin BDG (Metaxa si Cutty Sark).

Noutatea acestui eveniment consta in posibilitatea de a iesi in larg cu ambarcatiuninile prezente in cadrul expozitiei. Zilnic, dealerii vor pleca intr-o mini-croaziera pe mare sau pe Lacul Siutghiol cu potentialii lor clienti.

Accesul presei in cadrul Romanian Boat Show se va face pe baza de legitimatie de presa, iar cel al vizitatorilor pe baza de invitatie sau bilet cu valoare fixa (10 RON).

Va asteptam la bord!

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: