Romanian Boat Sow 2008 – bilant al unui eveniment de succes

Duminica, 11.05.2008 s-a incheiat a treia editie a expozitiei de yachturi si ambarcatiuni, Romanian Boat Show, eveniment organizat de Set Events.

Pe parcursul a cinci zile, intre 7 si 11 mai, vizitatorii expozitiei au putut admira yachturi de lux, barci cu motor, veliere, dar si face inscrieri la cursuri de scuba diving. De asemenea, in cadrul Romanian Boat Show au fost prezente oferte din domenii conexe: masini de lux prin Lexus, imobiliare prin DTZ Echinox Consulting si leasing prin Unicredit Leasing. In ciuda vremii nefavorabile, Romanian Boat Show a inregistrat peste 10.000 de vizitatori, dintre care 6500 pe baza de bilet, iar 3800 pe baza de invitatie.

Pe durata evenimentului, s-au vandut 90% dintre ambarcatiunile expuse, plus alte modele care nu au fost prezente. “Vedeta” Romanian Boat Show, un Pershing 46, in valoare de peste 1 milion Euro, s-a vandut chiar in trei exemplare. Valoarea totala a achizitiilor efectuate pe durata expozitiei este de aproximativ 25 milioane Euro.

Set Events doreste sa multumeasca tuturor participantilor si partenerilor care, prin participarea la acest eveniment au sprijinit industria de ambarcatiuni din Romania si au transformat Romanian Boat Show 2008 intr-o expozitie de o amploare mult mai mare decat editia din 2007.

Reclame

Etichete: , , ,

2 răspunsuri to “Romanian Boat Sow 2008 – bilant al unui eveniment de succes”

  1. jolie Says:

    bravo.

  2. Adriana Says:

    Multumim 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: