Romanian Boat Show – croaziera in Piata Constitutiei

A treia editie a expozitiei internationale de yachturi si ambarcatiuni, Romanian Boat Show, organizata de Set Events, isi deschide portile in Piata Constitutiei prin conferinta de presa de miercuri, 7 Mai 2008 la ora 11.00. Tema principala a conferintei este “Piata romaneasca de ambarcatiuni – evolutie si perspective”.

Conferinta de presa va aduce in discutie modul in care piata de ambarcatiuni din Romania se dezvolta si care sunt cele mai mari oportunitati pentru dealerii autohtoni. De asemenea, se va discuta despre ultimele trenduri in materie de yachturi, accesorii pentru acestea si logistica necesara. La finalul conferintei, reprezentantii mass-media vor fi invitati intr-un tur special, iar incepand cu ora 15.00, expozitia va fi deschisa publicului larg.

Romanian Boat Show este singura expozitie de profil organizata la standarde europene din Romania. In cadrul spatiului expozitional, veti putea admira yachturi de lux, barci cu motor, manufacturi si accesorii. Mai mult, veti putea gasi si oferte din domenii conexe, precum: masini de lux prin Lexus, imobiliare prin DTZ Echinox Consulting si finantare prin Unicredit Leasing.

Accesul presei in cadrul Romanian Boat Show se face pe baza de legitimatie de presa, iar cel al vizitatorilor pe baza de invitatie sau bilet cu valoare fixa (15 RON).

Mai multe detalii pe www.romanianboatshow.ro.

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: