Romanian Boat Show – Traditia Continua

Set Events organizeaza a treia editie a expozitiei profesioniste de yachturi si ambarcatiuni Romanian Boat Show, care se va desfasura intre 7 si 11 mai 2008 in Piata Constitutiei din Bucuresti. In cadrul expozitiei vor fi prezente ambarcatiuni de talie mica, mijlocie si mare, precum si accesorii specifice pentru acestea.

In urma succesului inregistrat la primele doua editii si a cererii mari pe care am inregistat-o, spatiul expozitional dedicat editiei din 2008 va fi de 12.000 mp. La fel ca si anul trecut, Romanian Boat Show va fi o expozitie cu participare internationala, reunind peste 20 de expozanti din Romania si din strainatate.

Alaturi de yachturi, ambarcatiuni si accesorii, in cadrul Romanian Boat Show vor fi prezente si alte branduri de lux din domenii conexe: masini de lux, agentii imobiliare si bauturi fine.

Astfel, intre 7 si 11 mai, Piata Constitutiei se va tranforma intr-un port in care vizitatorii vor putea visa la mare si se vor aventura intr-o lume a pasiunii fara limite, a elegantei si a luxului.

Alaturi de Regatta Marii Negre, primul concurs de veliere organizat in Romania dupa o absenta de peste 70 de ani, Romanian Boat Show este organizat de Set Events pentru a sprijini industria de yachturi si ambarcatiuni din Romania, aflata intr-o faza incipient a dezvoltarii sale. Consideram ca, pe termen lung, astfel de evenimente vor contribui si la promovarea potentialului maritim al Romaniei pe plan international si la intelegerea yachtingului ca un hobby in care merita sa investesti.

addmirror.jpg

Reclame

Etichete: , , , ,

8 răspunsuri to “Romanian Boat Show – Traditia Continua”

 1. unuzero Says:

  foarte simpatic printul. 😉 mirosul din Bucuresti este asemanator cu cel din Venezia 😀

 2. Adriana Says:

  …sau cel putin speram noi sa devina pentru 5 zile 😀

 3. kluwe Says:

  Este patetic print-ul. Ce Venetie! Uitati-va cum sunt yacht-urile, la ce sunt ancorate? Unde este pontonul? Copaci in apa? La Venetia nu sunt copaci in apa; si valuri…. sa fim seriosi.

 4. kluwe Says:

  Anul trecut ati avut un print foarte bun.

 5. Adriana Says:

  Copacii sunt pe mal, in fata blocurilor. Iar asta nu e Venetia, e doar Bucuresti, Casa Poporului si Piata Constitutiei in fata ei, unde va avea loc evenimentul

 6. kluve Says:

  Da, ai dreptate; inteleg conceptul care de altfel este bun; eu ma refeream la executie, la machetare. Pacat de concept. Nu vreau sa te superi pe mine, era o parere obiectiva, strict legata de machetare. Evenimentul se incadreaza in categoria premium si ma asteptam la cu totul si cu totul altceva. Poate ar trebui sa se mai lucreze la el.

 7. Adriana Says:

  In ceea ce priveste executia, trebuie sa iei in calcul faptul ca wordpress nu permite uploadul de fotografii de dimensiuni mari (spatiul maxim pt upload per total este de 50 MB), asa ca acesta este un jpeg de o calitate foarte proasta.
  Oricum, multumesc pentru interesul acordat Romanian Boat Show.

 8. kluve Says:

  Nu cred ca aceasta ar fi problema, jpeg-ul are o dimensiune de 2528 x 3555 pixeli, ceea ce inseamna ca este ok.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: