Leapsa

Am primit urmatoarea leapsa de la Razvan
„Ia cartea care este cea mai aproape de tine. Deschide-o la pagina 123. Găseşte a 5-a propoziţie. Postează pe blog textul următoarelor 4 propoziţii/fraze cu aceste instrucţiuni. Nu îndrăzni să scotoceşti prin rafturi după cartea aceea foarte deosebită sau „intelectuală”. Dă mai leapşa departe la alţi 6 prieteni. „

Lectura mea curenta se numeste „O Istorie culturala a penisului”, de David M. Friedman:

„….Misterioasa deficienta anatomica – Howard nu a reusit niciodata sa identifice si nici macar sa localizeze aceste fibre cruciale – face ca „toate dezvoltarea intelectuala” a barbatului negru sa „se opreasca odata cu pubertatea”. Ca urmare, „instinctele genetice [devin] factorul care ii controleaza viata”, lasandu-l pe negru „fara moralitate […]. El va merge noaptea tarziu pe strazi cu penisul umflat de boala si isi va infecta viitoarea mireasa cu aceeasi nonsalanta de care va da dovada o ora mai tarziu cand va sta impreuna cu cei mai de jos din rasa lui.”
Pentru ca organele genitale ale africanului sunt „enorm de dezvoltate” si „pentru ca toata viata lui este dedicata lucrurilor facute intru adorarea lui Priap”, scria Howard, „centrii sexuali din cortexul [lui cerebral] sunt mariti corespunzator.”

Leapsa merge mai departe la Andreea, Iulia, Suzana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: