Wave Show – Xtreme Boards on Cool Water

In luna septembrie se anunta valuri extreme. Set Events organizeaza a doua editie a concursului demonstrative de wakeboarding, ski jet si ski nautic, Wave Show.

Prima editie a acestui eveniment s-a desfasurat intre 16-17 Septembrie 2006, la Vila 23 din Snagov. Au participat 18 concurenti care si-au demonstrat indemanarea si au incantat publicul cu acrobatii nautice.

Anul trecut, pe langa probele de concurs, participantii la eveniment au putut urmari si demonstratii sustinute de advarati profesionisti in wakeboarding si ski nautic, iar petrecerile din timpul serii au relaxat atmosfera tensionata de concurs.

Alaturi de alte evenimente de succes, precum Romanian Boat Show, prima expozitie profesionista de ambarcatiuni din Romania sau Regatta Marii Negre, primul concurs international de veliere organizat in Romania dupa mai mult de 70 de ani, Wave Show face parte din initiative mai ampla a Set Events de a crea si fundamenta o cultura a sporturilor nautice in Romania.

Wave Show isi propune sa atraga impatimitii de sporturi nautice extreme, sa creasca notorietatea acestora, sa sporeasca numarul participantilor la astfel de competitii, precum sis a ofere informatii cu privire la achizitionarea unor accesorii necesare practicarii acestor sporturi.

macheta-knox.jpg

Reclame

2 răspunsuri to “Wave Show – Xtreme Boards on Cool Water”

  1. iulia Says:

    p cand ceva noutati prin post-urile tale?

  2. interesting Says:

    Guess what? Your blog is amazing! I can’t remember when was the last time i’ve overcome such a good blog that almost all articles/posts were interesting and wouldn’t regret spending my time reading it. I hope you will keep up the great work you are doing here and i can enjoy my everyday read at your blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: