Regatta Marii Negre 2007

My first baby:)

Regatta Marii Negre 2007 – o competitie pentru cei cu spirit de aventura.

Set Events organizeaza a doua editie a concursului international de veliere Regatta Marii Negre, intre 17-19 august 2007 in marina Ana Yacht Club din Eforie Nord.

Editia din acest an se anunta a fi un eveniment cu mai multi participanti din strainatate, ne asteptam la aproximativ 25 de veliere din tarile cu deschidere la Marea Neagra – Turcia, Bulgaria, Ucraina, Romania, Rusia, Georgia – aliniate la start. Desi este un eveniment cu circuit inchis, accesul in marina se va putea face numai pe baza de invitatie, publicul aflat pe plajele din Eforie Nord si Costinesti va avea posibilitatea de a urmari de pe mal, regata din larg.
Fiecare dintre cele trei zile se va distinge printr-o tematica proprie, ce se va regasi in petrecerile de la malul marii Pastrand traditia concursurilor de acest gen, competitia sportiva din cadrul Regattei Marii Negre 2007, va fi insotita de evenimente mondene high-class. Astfel, invitatii de la petrecerile ce se vor desfasura in fiecare dintre cele trei zile se vor putea bucura atat de momente artistice (sustinute, printre altii de Trupa de teatru Daya, Trupa de jongleri cu foc Shadows, Trupa de dansuri Capoeira K-noi), cat si de mancaruri cu specific national si international.
Concursurile vor fi tipice regatelor, respectiv “in shore” parcurgand distanta dintre Eforie si Costinesti in cel mai scurt timp si “off shore” indemanarea de a naviga pana la un punct fix in larg si intoarcerea in port.
Petrecerile tematice, au rolul de a destinde atmosfera tensionata a competitiei si de a facilita comunicarea dintre participanti si schimbul de experiente maritime intre ei.
O noutate a acestei editii va fi data de concursul de navomodele, care se va organiza in marina, o replica a regatei din larg. Invitatii isi vor putea demonstra abilitatile de navigatori amatori prin intermediul barcutelor cu radio comanda, astfel vor putea simti pasiunea si emotiile unei competitii maritime.
A doua editie a Regattei Marii Negre marcheaza un nou pas in directia includerii Romaniei in calendarul international al concursurilor de yachting. De asemenea, organizarea acestei competitii vizeaza readucerea in prim plan a yachtingului ca hobby care merita investitii financiare si implicarea regattelor ca veritabile competitii sportive, ce pot fi practicate si in Romania.

Te invitam sa te indragostesti de mare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: